V. Ernæringsterapeut Marlene Lambertsen
Kost og livsstilsændringer
Kreative velsmagende, velnærende og skønne retter, lavet fra bunden.
Fremgangsmåde:
1 spsk olivenolie i bunden på et ildfast fad, læg herpå de to laksestykker og strøg en pose frosne blandende bær henover dem. Ind i ovnen på 180 grader varmluft i ca.20 minutter.
Vask hvid, rød og grønkål. Snit dem fint. Tag kernerne ud af granatæblet og drys dem i salaten. Tilsæt gerne solsikkekerner, græskarkerner. Skræl en appelsin, pres appelsinsaft ud over og læg et par appelsinbåde ovenpå som pynt.
Serveres samlet, bon appetit!
Ovnbagt laks med bær og salat
Til 2 personer:
2 friske laksefileter
1 pose blandende bær
Salat: Hvidkål, rødkål, grønkål, granatæblekerner, solsikkekerner, frisk presset appelsin, små både af frisk appelsin.
Morethanfood
v. Marlene Lambertsen
Copyright @ All Rights Reserved