Ernæringsterapi

MoreThanFood

V. Ernæringsterapeut Marlene Lambertsen

Kost og livsstilsændringer


Kreative velsmagende, velnærende og skønne retter, lavet fra bunden.

Fremgangsmåde:

Vask de nye kartofler godt, vandet i kasserollen skal lige dække dem, koges ved middelvarme i ca 15-20 minutter.

1 spsk olivenolie i bunden på et ildfast fad, læg herpå de to laksestykker og strøg en pose frosne blandende bær henover dem. Ind i ovnen på 180 grader varmluft i ca.20 minutter.

Skræl nu gulerødderne og riv dem på et rivejern. Skær kernehuset ud af æblerne, og riv dem tilsvarende på rivejernet. Pres saften fra en 1/2 citron henover de revne æbler, så de ikke oxiderer og bliver brune. Strøg rosiner henover og bland råkosten.

Serveres samlet, bon appetit!


Ovnbagt laks med bær, nye kartofler og råkost


Til 2 personer:


2 friske laksefileter

1 pose blandende bær

Ca. 14 små nye kartofler

5-6 gulerødder

2 æbler

2 håndfulde rosiner

1/2 citron

Oliven olie






Morethanfood 

v. Marlene Lambertsen

Copyright @ All Rights Reserved